Om os

Om CW Teknik

Velkommen til vores hjemmeside og information om CW teknik.

Mit navn er Casper Wedel og jeg er indehaver af CW teknik og uddannet kølemontør. Jeg blev uddannet i 1999, hvor jeg færdig gjorde min uddannelse som kølemontør. Jeg er bosat i Holstebro og har derfor stort lokalkendskab til de omkringliggende byer, som Struer, Lemvig, Herning, Viborg, Silkeborg og køre også en del i Aarhus.

Private Nilan og varmepumper.

Vi har rigtig mange private kunder, der får opsat Nilan varmegenvindingsanlæg og varmepumper. Vi montere og yder service på alle vores Nilan anlæg og varmepumper selv, hvilket sikre en hurtig service. Vi montere omkring 200 anlæg om året og vi kan derfor opsætte dit anlæg på en enkelt dag. Vi laver gerne et tilbud til dig på dit nybyggeri eller din renovering.

Enhvers køleanlæg, fryseanlæg og ventilationsanlæg.

Som erhvervskunde får du hos CW Teknik en kølemontør, som har mange års erfaring. Dette sikre din virksomhed altid får den rigtige løsning, rette service og vi altid er tæt på dig. Vi ved at du som erhvervsdrivende ikke kan undvære eksempelvis dit køleanlæg ude af drift og derfor skal du altid vælge en montør, der kan løse dine udfordringer hurtigt og effektivt. Om det er et ventilationsanlæg, varmepumpe, køle -eller fryse anlæg så sikre vi dig altid hurtige og langtidsholdbare løsninger Kontakt os for et tilbud

Følg os på Facebook