Privatlivspolitik

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Hos CW Teknik kan du på anmodning altid få slettet alle dine oplysninger . Og du kan altid få oplyst, hvilke informationer vi har på dig som kunde. Vi opbevarer kun kundeoplysninger så længe du har en konto hos os eller modtager vores nyhedsbrev.

Vi opbevare dine oplysninger i 2 år dvs. så længe du har nogen form for reklamationsret for derved at gøre eventuelle reklamationer nemmere for dig som kunde. Derefter opbevare vi kun de oplysninger vi skal have i forhold til regnskab og bogføring. Her kan oplysninger relateret til salget blive gemt i 5 år, hvorefter disse slettes.

Ved brud på datasikkerheden bliver berørte kunder samt tilsynførende myndigheder informeret senest 72 timer efter CW Teknik er bekendt med sikkerhedshændelsen.

Vi opbevarer udelukkende data til:

– Cookies som benyttes til at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Herunder at huske hvad du har lagt i din indkøbskurv, huske kunde log ind informationer, statistik med Google analytics og markedsføring. Tredje part applikationer, som sikre forskellige funktioner på hjemmesiden.

– Personlige oplysninger som navn, adresse, post nr. og by, e-mail og tlf. nr. for at kunne levere produkter til dig. Du kan altid kontakte CW Teknik og bede om at få dine personlige informationer slettet.

Alle informationer på CW Teknik behandles via sikkerhjemmeside med SSL Certifikat. Dvs. en nøgle, som sikre at dine informationer er krypteret.

Vi sælger ikke dine oplysninger videre til tredjepart. Så du vil aldrig komme til at modtage opkald fra forsikringssælgere, telefonsælgere mv.

Har du spørgsmål omkring opbevarelse af data eller ønsker du data slettet kan du kontakte: casper@cwteknik.dk

Tillæg til virksomheder

Når du handler med CW Teknik videregiver vi aldrig dine oplysninger til tredje part. Oplysninger du giver os er fortrolige og vil kun blive brugt til behandling af ordren eller kontakt vedrørende service af anlæg.

Ved montering får vi ofte kendskab til virksomheden. Disse informationer bliver naturligvis behandlet fortroligt. Kort sagt så er dine virksomheds informationer dine.